Hier worden alle algemene vragen beantwoord.

U kunt daarnaast altijd telefonisch contact opnemen met KiB voor verdere vragen. Ook kunt u via het algemene mailadres van de desbetreffende vestiging een vraag stellen. Wij beantwoorden u graag!

Uw eerste afspraak?
Wij maken een afspraak op basis van een verwijzing van uw arts voor handfysiotherapie of handergotherapie. Heeft u een verwijzing dan ontvangen wij die graag van u, waarna we telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. Wij werken niet met directe toegankelijkheid (DTF of DTE).

Vervolgafspraak
Aan het eind van een behandeling maakt de therapeut met u een vervolgafspraak. Deze afspraak wordt in de mate van het mogelijke op uw wensen afgestemd.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar de therapie te komen vragen we u om de afspraak, indien mogelijk, minimaal 24 uur van te voren te annuleren. U kunt dan meteen een nieuwe afspraak maken.

Neem bij het ontstaan van complicaties of andere met de behandeling samenhangende problemen meteen contact op met Kliniek in Beweging voor overleg en advies.

Normaliter zorgen wij ervoor dat er binnen onze centra vrijwel geen wachttijden van toepassing zijn. Wilt u exact weten welke wachttijden er op dit moment bij uw vestiging van toepassing zijn kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Uiteraard hechten wij binnen onze centra grote waarde aan privacy. U kunt hier ons officiële privacyreglement inzien.

U kunt altijd telefonisch contact opnemen met KiB voor vragen. Ook kunt u via het algemene mailadres van de desbetreffende vestiging een vraag stellen. Wij beantwoorden u graag!

Hoe kunt u ons bereiken?