5

Ravèll Mastail

Ergotherapeut / Handtherapeut

In 2017 studeerde Ravèll af als Ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Gedurende zijn werkervaring in de kinderrevalidatie bij de Sint Maartenskliniek raakte hij geïnspireerd om een verdieping te volgen binnen de handtherapie. De Allround Opleiding Handtherapie ‘AOHT’ heeft hij in 2019 succesvol afgerond.

Ravèll: 

Handrevalidatie is een fascinerend vakgebied waarin nog veel te ontdekken is. Het werken met mensen; voornamelijk om men te motiveren en coachen om zo samen naar een optimale zelfstandigheid te streven vind ik zeer interessant. Hierin is communicatie een belangrijk element, waardoor ik mijn opleiding tot Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) Coach als erg waardevol ervaar. Daarnaast pas ik graag mijn diversiteit aan skills binnen de sport, muziek en technische achtergrond toe om zo op een creatieve wijze tot een succesvol revalidatie traject te komen.

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij het HPC Amsterdam, waar ik volop geprikkeld wordt om mijn kwaliteiten als ergo-handtherapeut te ontwikkelen en in te zetten.